Família Nagycsaládosok Egyesülete
 
Iroda: Győr, Mónus Illés u. 47-49.
Irodai ügyfélszolgálat, ruhabörze: hétfő 9-11:30, péntek 16:00-17:00
Névnapok
Ma 2014. október 25., Blanka, Bianka napja van.
Bejelentkezés
Betöltés...
Szavazz a szabadidődre!
Betöltés...
Számláló
Betöltés...
Hasznos linkek
Partnerek, kedvenc lapok, nagycsaládos oldalak
Nagycsaládos oldalak:
www.noe.hu (Bp., országos)
 
Egyéb szervezetek:
(Családjainkért Alapítvány)
(Otthon Segítünk Alapítvány)
 
 
Tagdíj befizetés
Határidő: tárgyév március 31.
2014. évi tagdíj 6.500 Ft
Aki véletlenül elmulasztotta a befizetést, kérjük pótolja!
KIZÁRÓLAG bankszámlára utalással, vagy banki befizetéssel kérjük a tagdíjat, illetve bármi egyéb egyedi térítést (pl. rendezvények regisztrációs díja, részvételi díjak) megfizetni!
 
Korábbi években már felhívtuk a tagság figyelmét, hogy az irodában, vagy bármely magánszemélynek szigorú számadású bizonylat nélkül átadott pénzösszegért nem vállalunk felelősséget!
 
Az egyesület hivatalos bankszámlaszáma:
58600283-11114640
 
 
 Gyertyás János
Köszöntő
 Kedves világhálón barangoló!
Köszöntünk, légy akár az internet labirintusában véletlen idetévedt, vagy akár tudatosan egyesületünk után érdeklődő látogatónk!
A Família Nagycsaládosok Egyesülete 1987 óta áll a családok szolgálatában.
Fő tevékenységünk a családsegítés, gyermek- és ifjúságvédelem, valamint közösség építő programok szervezése. A szolgáltatásaink és rendezvényeink többsége minden érdeklődő számára nyitott, Győr-Moson-Sopron megye több mint 40 településéről vannak tagjaink.
A FAMÍLIA a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) tagszervezeteként működik.
Egyesületünk nem csak a nagycsaládosokért, hanem minden családért, a társadalom alappilléréért küzd!
Napjainkban sajnos egyre fiatalabb korban terjed az alkohol, a kábítószer, egyre több fiatal áll ki idő előtt az iskolából és kallódik el. Ezen kívül még számos társadalmi probléma megoldása lehet a biztos, morálisan is egészséges családi háttér.
Tudjuk, hogy az általunk képviselt, társadalom felé történő értékfelmutatás nehéz munka. De a nagycsaládos szervezetek mögött lévő, elért eredmények erőt adnak.
Az egyre öregedő európai, és magyar társadalom számára a sok gyerek, a nagy család nem gond, probléma, hanem a megoldás lehet!
 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt honlapunkon, rendezvényeinken vagy akár az irodánkban személyesen!
 
Jó böngészést!
Gyertyás János
elnök  
Rába Quelle fürdőbérletek használata
Érvényes: 2015.05.31.
Idén újra kapott egyesületünk Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatától 16 db bérletet a győri Rába Quelle élményfürdőbe.
 
Továbbra is csak hétköznapokon (ünnep és ledolgozott hétvégi napokon nem) vehető igénybe. A bérletek felhasználásának, és a bérletekkel való visszaélés, elvesztés részletes szabályaititt foglalás előtt olvassátok el:
 
Fürdőbérlet használati szabályzat megtekintése>
 
Időpont foglalás szabályai a korábbi évekhez képest változtak, ennek célja, hogy nyilvánosan egy helyen lehessen látni a foglaltságot, illetve hogy a tagdíj befizetés minden esetben ellenőrizve legyen az igénybevételkor.
Továbbá a nyári, téli őszi, tavaszi szünetekben lehetőleg mindenki, aki szeretne, igénybe tudja venni.
Mai naptól élményfürdő bérlet foglalás kizárólag ezen a felületen keresztül lehetséges, az időpont a foglalás beérkezése, és a jóváhagyás után jelenik meg a naptárban, attól kezdve érvényes.
 
 Gyertyás János
KÖZGYŰLÉS
2014.05.29. 18:00-19:30
Helyszín: Győr, Kazinczy u. 3. (antikváriummal szemben, tetőtér)
 
Napirend:
• Vezetőségi Beszámoló 2013.
• Pénzügyi beszámoló 2013.
• 2014. évi költségvetés és programterv
• Tagdíj összegének meghatározása (2015. évtől érvényes)
• Egyéb döntést igénylő ügyek
 
A közgyűlés határozatképes, ha azon az egyesületi tagok több mint fele jelen van.
Ha a közgyűlés nem lesz határozatképes, a megismételt közgyűlés ugyanazon a helyen, 2014. május 29-én 18:30 órakor kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés a megjelent egyesületi tagok számára tekintet nélkül határozatképes és nincs jogi akadálya annak, hogy a jelen meghívóban feltüntetett napirendi pontokban döntést hozzon.
Győr, 2014. május 20.
 
 
 Gyertyás János
Vodafon mobiltelefon flotta kedvezmény nagycsaládosoknak!
2014.
A NOE és a Vodafon közötti együttműködés alapján 2012-től négy előfizetéses tarifa áll rendelkezésre a NOE tagcsaládjai és tagszervezetei számára.
A kedvezményes szolgáltatások igénybevételéhez érvényes nagycsaládos egyesületi tagság szükséges, valamint flottaigazolás, amely részleteiről a Família irodában lehet érdeklődni.
 
Felelősségvállalás a tehetségekért
Családjainkért Alapítvány programja az esélyegyenlőségért
Az „Esélyt a képességeknek” esélyegyenlőségi program olyan jó eszű, jó képességű, kiemelkedően teljesítő vagy kifejezetten tehetséges 10-18 éves korú gyermekek támogatására jött létre, akik szociális helyzete, családi háttere nem teszi lehetővé, hogy a gyermek vagy fiatal  képességeinek, adottságainak megfelelő mértékben fejlődjön. A támogatás odaítélésében előnyt élveznek a sokgyerekes családban élő gyermekek, fiatalok, a jobban rászorultak.
A támogatással ahhoz kíván hozzájárulni, és képességeihez mérten jusson a továbbtanulás, illetve ehhez megfelelő szakmaválasztás esélyéhez. Az Alapítvány ehhez nyújt anyagi támogatást, egy lényegében ösztöndíjat jelentő – 18 éves korig terjedő - anyagi támogatással, meghatározott időszakra vállalt, a támogatott fiatal megfelelő teljesítése és a szükséges források biztosíthatósága esetén meg-megújított kötelezettségvállalással.
relIndexasc
Digitális Híd program: Internettel az egyenlő esélyekért
Honlapunk a Magyar Telekom által meghirdetett program keretében indult 2007. márciusában.
A honlap készítő versenyen 2007-ben a kategoriában I. helyezést értünk el, köszöjük minden látogatónknak az érdeklődést és a szavazatokat!
Továbbra is várjuk a honlappal kapcsolatos javaslatokat, és az ITT! leadható szavazatokat!