Família Nagycsaládosok Egyesülete
 
 Iroda: Győr, Mónus Illés u. 47-49.
Nyitvatartás: állandó nyitvatartás átmenetileg szünetel, előzetes bejelentkezés alapján (70/341-30-66) fogadjuk tagjaikat.
Névnapok
Ma 2014. október 21., Orsolya napja van.
Bejelentkezés
Betöltés...
Szavazz a szabadidődre!
Betöltés...
Számláló
Betöltés...
Hasznos linkek
Partnerek, kedvenc lapok, nagycsaládos oldalak
Nagycsaládos oldalak:
www.noe.hu (Bp., országos)
 
Egyéb szervezetek:
(Családjainkért Alapítvány)
(Otthon Segítünk Alapítvány)
 
 
Tagdíj befizetés
Határidő: tárgyév március 31.
2014. évi tagdíj 6.500 Ft
Aki véletlenül elmulasztotta a befizetést, kérjük pótolja!
KIZÁRÓLAG bankszámlára utalással, vagy banki befizetéssel kérjük a tagdíjat, illetve bármi egyéb egyedi térítést (pl. rendezvények regisztrációs díja, részvételi díjak) megfizetni!
 
Korábbi években már felhívtuk a tagság figyelmét, hogy az irodában, vagy bármely magánszemélynek szigorú számadású bizonylat nélkül átadott pénzösszegért nem vállalunk felelősséget!
 
Az egyesület hivatalos bankszámlaszáma:
58600283-11114640
 
 
 Gyertyás János
Rába Quelle fürdőbérletek használata
Érvényes: 2015.05.31.
Idén újra kapott egyesületünk Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatától 16 db bérletet a győri Rába Quelle élményfürdőbe.
 
Továbbra is csak hétköznapokon (ünnep és ledolgozott hétvégi napokon nem) vehető igénybe. A bérletek felhasználásának, és a bérletekkel való visszaélés, elvesztés részletes szabályaititt foglalás előtt olvassátok el:
 
Fürdőbérlet használati szabályzat megtekintése>
 
Időpont foglalás szabályai a korábbi évekhez képest változtak, ennek célja, hogy nyilvánosan egy helyen lehessen látni a foglaltságot, illetve hogy a tagdíj befizetés minden esetben ellenőrizve legyen az igénybevételkor.
Továbbá a nyári, téli őszi, tavaszi szünetekben lehetőleg mindenki, aki szeretne, igénybe tudja venni.
Mai naptól élményfürdő bérlet foglalás kizárólag ezen a felületen keresztül lehetséges, az időpont a foglalás beérkezése, és a jóváhagyás után jelenik meg a naptárban, attól kezdve érvényes.
 
 Gyertyás János
FaGyI Tábor 2014.
2014. július 7-12.
Helyszín: Dunasziget Erdei Iskola (www.pisztrangkor.hu)
Idén is megrendezésre kerül az immár VII. Família Gyermek és Ifjúsági (FaGyI) Tábor.
Nagycsládos tagok számára jelentős kedvezménnyel, 13.000 Ft/fő a tábordíj.
Várjuk 6-15 év közötti régi és új jelentkezőket, valamint a 15 év feletti fiatal önkéntes segítőket.
 
Az idei évben kenu, kerékpár túrák, strand, röplabda, szabadtéri sportok, méta, éjszakai vetélkedő, táboravató/táborzáró bulik és amit akartok program lesz.
 
 
KÖZGYŰLÉS (másolat)
2014.05.29. 18:00-19:30
Helyszín: Győr, Kazinczy u. 3. (antikváriummal szemben, tetőtér)
 
Napirend:
• Vezetőségi Beszámoló 2013.
• Pénzügyi beszámoló 2013.
• 2014. évi költségvetés és programterv
• Tagdíj összegének meghatározása (2015. évtől érvényes)
• Egyéb döntést igénylő ügyek
 
A közgyűlés határozatképes, ha azon az egyesületi tagok több mint fele jelen van.
Ha a közgyűlés nem lesz határozatképes, a megismételt közgyűlés ugyanazon a helyen, 2014. május 29-én 18:30 órakor kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés a megjelent egyesületi tagok számára tekintet nélkül határozatképes és nincs jogi akadálya annak, hogy a jelen meghívóban feltüntetett napirendi pontokban döntést hozzon.
Győr, 2014. május 20.
 
 
 Gyertyás János
Köszöntő
 Kedves világhálón barangoló!
Köszöntünk, légy akár az internet labirintusában véletlen idetévedt, vagy akár tudatosan egyesületünk után érdeklődő látogatónk!
A Família Nagycsaládosok Egyesülete 1987 óta áll a családok szolgálatában.
Fő tevékenységünk a családsegítés, gyermek- és ifjúságvédelem, valamint közösség építő programok szervezése. A szolgáltatásaink és rendezvényeink többsége minden érdeklődő számára nyitott, Győr-Moson-Sopron megye több mint 40 településéről vannak tagjaink.
A FAMÍLIA a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) tagszervezeteként működik.
Egyesületünk nem csak a nagycsaládosokért, hanem minden családért, a társadalom alappilléréért küzd!
Napjainkban sajnos egyre fiatalabb korban terjed az alkohol, a kábítószer, egyre több fiatal áll ki idő előtt az iskolából és kallódik el. Ezen kívül még számos társadalmi probléma megoldása lehet a biztos, morálisan is egészséges családi háttér.
Tudjuk, hogy az általunk képviselt, társadalom felé történő értékfelmutatás nehéz munka. De a nagycsaládos szervezetek mögött lévő elért eredmények erőt adnak.
Az egyre öregedő európai, és magyar társadalom számára a sok gyerek, a nagy család nem gond, probléma, hanem a megoldás lehet!
 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt honlapunkon, rendezvényeinken vagy akár az irodánkban személyesen!
 
Jó böngészést!
Gyertyás János
elnök  
Vodafon mobiltelefon flotta kedvezmény nagycsaládosoknak!
2013.
A NOE és a Vodafon közötti együttműködés alapján 2012-től négy előfizetéses tarifa áll rendelkezésre a NOE tagcsaládjai és tagszervezetei számára.
A kedvezményes szolgáltatások igénybevételéhez érvényes nagycsaládos egyesületi tagság szükséges, valamint flottaigazolás, amely részleteiről a Família irodában lehet érdeklődni.
 
Felelősségvállalás a tehetségekért
Családjainkért Alapítvány programja az esélyegyenlőségért
Az „Esélyt a képességeknek” esélyegyenlőségi program olyan jó eszű, jó képességű, kiemelkedően teljesítő vagy kifejezetten tehetséges 10-18 éves korú gyermekek támogatására jött létre, akik szociális helyzete, családi háttere nem teszi lehetővé, hogy a gyermek vagy fiatal  képességeinek, adottságainak megfelelő mértékben fejlődjön. A támogatás odaítélésében előnyt élveznek a sokgyerekes családban élő gyermekek, fiatalok, a jobban rászorultak.
A támogatással ahhoz kíván hozzájárulni, és képességeihez mérten jusson a továbbtanulás, illetve ehhez megfelelő szakmaválasztás esélyéhez. Az Alapítvány ehhez nyújt anyagi támogatást, egy lényegében ösztöndíjat jelentő – 18 éves korig terjedő - anyagi támogatással, meghatározott időszakra vállalt, a támogatott fiatal megfelelő teljesítése és a szükséges források biztosíthatósága esetén meg-megújított kötelezettségvállalással.
relIndexasc
Digitális Híd program: Internettel az egyenlő esélyekért
Honlapunk a Magyar Telekom által meghirdetett program keretében indult 2007. márciusában.
A honlap készítő versenyen 2007-ben a kategoriában I. helyezést értünk el, köszöjük minden látogatónknak az érdeklődést és a szavazatokat!
2011-ben a honlapok közötti verseny újra indult, 2011 november 20-án 12:00 órakor zárult. Továbbra is várjuk a honlappal kapcsolatos javaslatokat, és az ITT!leadható szavazatokat!