Família Nagycsaládosok Egyesülete
 
 Iroda: Győr, Mónus Illés u. 47-49.
Nyitvatartás: állandó nyitvatartás átmenetileg szünetel, előzetes bejelentkezés alapján (70/341-30-66) fogadjuk tagjaikat.
Névnapok
Ma 2014. április 24., György napja van.
Bejelentkezés
Betöltés...
Szavazz a szabadidődre!
Betöltés...
Számláló
Betöltés...
Hasznos linkek
Partnerek, kedvenc lapok, nagycsaládos oldalak
Nagycsaládos oldalak:
www.noe.hu (Bp., országos)
 
Egyéb szervezetek:
(Családjainkért Alapítvány)
(Otthon Segítünk Alapítvány)
 
 
Köszöntő
 Kedves világhálón barangoló!
Köszöntünk, légy akár az internet labirintusában véletlen idetévedt, vagy akár tudatosan egyesületünk után érdeklődő látogatónk!
A Família Nagycsaládosok Egyesülete 1987 óta áll a családok szolgálatában.
Fő tevékenységünk a családsegítés, gyermek- és ifjúságvédelem, valamint közösség építő programok szervezése. A szolgáltatásaink és rendezvényeink többsége minden érdeklődő számára nyitott, Győr-Moson-Sopron megye több mint 40 településéről vannak tagjaink.
A FAMÍLIA a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) tagszervezeteként működik.
Egyesületünk nem csak a nagycsaládosokért, hanem minden családért, a társadalom alappilléréért küzd!
Napjainkban sajnos egyre fiatalabb korban terjed az alkohol, a kábítószer, egyre több fiatal áll ki idő előtt az iskolából és kallódik el. Ezen kívül még számos társadalmi probléma megoldása lehet a biztos, morálisan is egészséges családi háttér.
Tudjuk, hogy az általunk képviselt, társadalom felé történő értékfelmutatás nehéz munka. De a nagycsaládos szervezetek mögött lévő elért eredmények erőt adnak.
Az egyre öregedő európai, és magyar társadalom számára a sok gyerek, a nagy család nem gond, probléma, hanem a megoldás lehet!
 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt honlapunkon, rendezvényeinken vagy akár az irodánkban személyesen!
 
Jó böngészést!
Gyertyás János
elnök  
Élményfürdő bérletek
2013.05.30.
16 db élményfürdő bérletet idén is rendelkezésünkre áll, immár 7. éve támogatja Győr MJV Önkormányzata egyesületünk tagjait a bérletekkel, családjaink többsége e nélkül nem tudna eljutni a fürdőbe.
 
Az élményfürdő bérletek a tavalyi évben megszokott feltételekkel és módon vehető igénybe:
- bérletek csak hétköznapi belépésre jogosítanak
- az élményfürdőbe és a sátras uszodába is felhasználható!
- öltözőszekrény egész évben ingyenes
- elvesztett bérlet pótlása 2.000 Ft, (1-2 hét!)
- adott évre befizetett tagdíj
- minden tag kizárólag a saját családja taglétszámával megegyező bérletet kérhet
- előre bejelentkezni 2013. június 3-tól 2014. május 20-ig összesen legfeljebb 3 alkalomra lehet, ebből a tavaszi, őszi és téli iskola szüneti időszakban csak egy, a nyári iskolaszünetben legfeljebb kettő időpont foglalható le. Amennyiben ezen felül az aktuális naphoz viszonyítva egy héten belül van szabad bérlet, arra bárki jelentkezhet (a többi feltétel betartása mellett)
- Aki nem hozza vissza a bérleteket az igénybevétel napját követő első munkanap 9:00 óráig, vagy a megbeszélt időpontig, illetve az adott napra érvényes foglalás visszamondását (amennyiben bármely ok miatt nem tud a tagcsalád menni) nem teszi meg legkésőbb aznap 10:00 óráig az a tagcsalád a fenti időszakra több foglalással nem élhet
- a bérleteket csak az igénybevevő tagcsalád nagykorú tagjának adható tovább
- a bérletekkel való bármely visszaélés esetén az összes jogkövetkezmény, illetve az okozott anyagi kár az igénybevevőt terheli
 
 Gyertyás János
Vodafon mobiltelefon flotta kedvezmény nagycsaládosoknak!
2013.
A NOE és a Vodafon közötti együttműködés alapján 2012-től négy előfizetéses tarifa áll rendelkezésre a NOE tagcsaládjai és tagszervezetei számára.
A kedvezményes szolgáltatások igénybevételéhez érvényes nagycsaládos egyesületi tagság szükséges, valamint flottaigazolás, amely részleteiről a Família irodában lehet érdeklődni.
 
Felelősségvállalás a tehetségekért
Családjainkért Alapítvány programja az esélyegyenlőségért
Az „Esélyt a képességeknek” esélyegyenlőségi program olyan jó eszű, jó képességű, kiemelkedően teljesítő vagy kifejezetten tehetséges 10-18 éves korú gyermekek támogatására jött létre, akik szociális helyzete, családi háttere nem teszi lehetővé, hogy a gyermek vagy fiatal  képességeinek, adottságainak megfelelő mértékben fejlődjön. A támogatás odaítélésében előnyt élveznek a sokgyerekes családban élő gyermekek, fiatalok, a jobban rászorultak.
A támogatással ahhoz kíván hozzájárulni, és képességeihez mérten jusson a továbbtanulás, illetve ehhez megfelelő szakmaválasztás esélyéhez. Az Alapítvány ehhez nyújt anyagi támogatást, egy lényegében ösztöndíjat jelentő – 18 éves korig terjedő - anyagi támogatással, meghatározott időszakra vállalt, a támogatott fiatal megfelelő teljesítése és a szükséges források biztosíthatósága esetén meg-megújított kötelezettségvállalással.
relIndexasc
Digitális Híd program: Internettel az egyenlő esélyekért
Honlapunk a Magyar Telekom által meghirdetett program keretében indult 2007. márciusában.
A honlap készítő versenyen 2007-ben a kategoriában I. helyezést értünk el, köszöjük minden látogatónknak az érdeklődést és a szavazatokat!
2011-ben a honlapok közötti verseny újra indult, 2011 november 20-án 12:00 órakor zárult. Továbbra is várjuk a honlappal kapcsolatos javaslatokat, és az ITT!leadható szavazatokat!